17:27 / E Martë, 23 Maj 2023 / shkelqim osmanaj

KEDS njofton për punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti (kodi: 40043005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, definimi i kabllove 0.4kV dhe 10kV- TS-it 630kVA te Posta e vjetër-Kaçanik.

Prishtinë

1.

NS 110/35/10[kV] Prishtina 1

Nga Dalja 10[kV] J12 Klabria 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] Kalabria 3  ( kodi: 10000006072) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Shefqet Shkupi dhe një pjesë e rr. Selam Musai.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes së re 0.4 kV  në NS 10/0.4 kV Kalabria 3.

2.

NS 35/10[kV] Mazgiti

Nga Dalja 10[kV] Shkabaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] (kodi: 15019002023 nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Barakat në Shkabaj.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri -instalimi i daljes se re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Barakat Shkabaj.

25.05.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga  TS 110/10kV Mitrovica 2 – J22 do të ndërprehet:

NS 10/10kV Shupkovci  me 6 dalje 10kV– prej orës 11:00  deri neora 13:00.

Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë, Afrim Zhitia, Agim Ramadani, Agim Hajrizi,  Avni Shabani, Besim Nuka, Brigada 141 (një pjesë), Bushatasit (një pjesë), Evlia Qelebia, Kumanovska, Kemajl Ataturku, Rexhep Mitrovica (një pjesë), Selim Berisha (një pjesë), Shemsi Ahmeti, Zelengora (një pjesë), Sheshi Mehë Uka (një pjesë), Sheshi Isa Boletini (një pjesë), Sheshi Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Agim Hajrizi, Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë), Bislim Bajgora, Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Kalabria dhe Parku i Biznesit, Konsumatorë komercial në fshatin Shupkovcë ( Viva Lux ); fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça, Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë, Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i releut mbrojtës.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ropotova (kodi: 62000014) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci   (kodi: 10013012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Baincë, Korroticë e Ulët, Tërdevc, Abri dhe Çikatovë e Re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Grashticë – Radashec ( kodi: 14016001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00 

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe  Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Pirana  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV]Hasi II  (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve), ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

25.05.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Prekazi  (kodi: 74000003) prej ores 08:30 deri në ora 09:30

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, punimeve në largpërçues, respektivisht fiksimin e kabllos XHE 3x1x50 në shtyllën e tensionit të mesëm, projekti “Luboveci 1” – LOT 23.

2.

NS 110/10 [kV] Skenderaj

Nga Dalja 10[kV] Llausha do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] Geci ( kodi: 74000011006) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e Llaushës-lagjja  Geci.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e shtyllave te tensionit të ulët për projektin Geci- Llot26.

25.5.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga NS 35/20 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Lp 20[kV] Dalja F.K. nr.3  (kodi: 10012284) prej orës 11:00  deri nëora 15:00.

Vendet: Rr.Pajazit Islami, rr.Ago Imeri, rr. 17 shkurti dhe rr.Kuvendi i Lezhës.

Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Vragoli  (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimet elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Ju lutemi, na dërgoni linkun  e publikimit të njoftimeve në portalin tuaj.