18:40 / E Enjte, 23 Mars 2023 / L K

KEDS njofton për zonat ku do të ketë reduktime në dy ditët e ardhshme

24.03.2023

                                         Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakaradë  (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Pjese te Rruges “Abdullah Pllana”

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjeter 0.4 kV.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003 )nga ora10:30 deri ora  15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e re.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri – vendosja e ndarësit të linjës.

4.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh i Madh  (kodi: 15018018) prej ores 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, shqyrtimi i kabllove 10kV dhe trasimi i tyre nga automjeti matës.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bregu i Thatë (kodi: 60063011) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Arben Ramadani, Arbëri, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Llovca, Bedri Pejani (një pjesë), Bregu i Djegur, Elena Gjika (një pjesë), Esat Berisha, e Ferizajit (një pjesë), Gazmend Zajmi, Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Hoxhe Lipovica (një pjesë), Hysen Tërpeza, Idriz Seferi (një pjesë), Kumanovës, Mehmetali Behluli (një pjesë), Mustafë Koka, Lidhja e Prizrenit, Skifter Arifi (një pjesë), Xheladin Kurbaliu, Shaip Mustafa (një pjesë), Skifter Arifi (një pjesë) dhe Zabeli i Sahit Agës (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – kalimi i përçuesve me kabllo XHP 48/0-A 3x1x95 mm2, 20 kV, evitim rreziku.

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10[Kv] J05-Zajmi (kodi: 52000104)  nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet:fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, riparim i dy shtyllave të tensionit tët mesëm Bokshiq dhe riparim i ndarësit linjior, lokacioni Grabonicë.

25.03.2023

                                         Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

LP 10(20) kV J06 Koliq (kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Vendosja e ndërsit linjor për montim në shtyllë.

2.

Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci   (kodi: 10013012) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10 kV Palaj

Nga Dalja 10kV Prelluzha  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Strofc te Durakët  (kodi:18024003167) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: TS 167 Strofc te Durakët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit 0.4kV dhe demontimi i shtyllave.

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6

Nga Dalja 10 kV PTK Dispeçingu do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS T1 Dispeçing 630kVA ( kodi: 19100014048)  prej orës 12:00 deri ora 14:00

Vendet: TS 048 Dispeçingu,  KOSTT, Bankomati i BKT afër zyreve të KEDS-it dhe ATK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, për krijimin e një daljeje të re për lidhje të re për automjetet elektrike, në ormanin shpërndarës të TS Dispeçingu që gjendet në objektin qendror të KEDS-it.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha  (kodi: 30034011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

25.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë  (kodi: 14000014nga ora 09:00 deri në ora  17:00

Vendet: Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollat, Dvorishtë, Sllarin, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavic, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Do të mbesinpa tensionkëta  TS-a nga ora 09:00 deri 17:00

1.         NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.         NS 10/0.4kV Llapnasella 1       (kodi: 19000035123)

3.         NS 10/0.4kV Llapnasella 2       (Kodi: 19000035122)

4.         NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deqani       (Kodi: 19000035011)

5.         NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc       (Kodi: 19000035013)

6.         NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)

7.         NS 10/0.4kV Banesa private te shkkolla  L.P.     (Kodi: 19000035020)

8.         NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)           (Kodi: 19000035028)

9.         NS 10/0.4kV Petroll Company  (Kodi: 19000035029)

10.       NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.       NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.       NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi: 19000035099)

13.       NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.           (Kodi: 19000035100)

14.       NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani       (Kodi: 19000035101)

15.       NS 10/0.4kV Autosallon Toni   (Kodi: 19000035105)

16.       NS 10/0.4kV Shaip Kadriu        (Kodi: 19000035153)

17.       NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)        (Kodi: 19000035247)

18.       NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.       NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)          (Kodi: 19000035004)

20.       NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.       NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.       NS 10/0.4kV Driton Mehmeti   (Kodi: 19000035164)

23.       NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi: 19000035237)

24.       NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani)       (Kodi: 19000035039)

25.       NS 10/0.4kV Fura  Kobake       (Kodi: 19000035042)

26.       NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci         (Kodi: 19000035044)

27.       NS 10/0.4kV Albert Rudari       (Kodi: 19000035045)

28.       NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor          (Kodi: 19000035047)

29.       NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha       (Kodi: 19000035048)

30.       NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.          (Kodi: 19000035137)

31.       NS 10/0.4kV Obj.priv. Hamdi Mehmeti(ob. elipsa)        (Kodi: 19000035012)

32.       NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)         (Kodi: 19000035043)

33.       NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni          (Kodi: 19000035049)

34.       NS 10/0.4kV Bet.FITORJA      (Kodi: 19000035104)

35.       NS 10/0.4kV Basri Shahini       (Kodi: 19000035108)

36.       NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle    (Kodi: 19000035109)

37.       NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist   (Kodi: 19000035113)

38.       NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

39.       NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti         (Kodi: 19000035129)

40.       NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi: 19000035138)

41.       NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi: 19000035146)

42.       NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k        (Kodi: 19000035159)

43.       NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk           (Kodi: 19000035162)

44.       NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.       NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”        (Kodi: 19000035240)

46.       NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K   (Kodi: 19000035241)

47.       NS 10/0.4kV Besim Hetemi      (Kodi: 19000035245)

48.       NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi           (Kodi: 19000035248)

49.       NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”   (Kodi: 19000035249)

50.       NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi: 19000035264)

51.       NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                                              (Kodi: 19000035276)

52.       NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani                             (Kodi: 19000035271)

53.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035270)

54.       NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-                                                       (Kodi: 19000035286)

55.       NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

56.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035273)

57.       NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica                                        (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e transformatorit, kthinave dhe panelit të tensionit të ulët.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  ( kodi: 41000025) prej orës 08:30-10:00 dhe 15:30-17:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magjistralja  Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë-konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/35/10 [kV] Lipjani

Nga Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  ne Stabiliment 10 kV  do te nderprehen prej ores 08:30 deri 17:00

1.TS 10/0.4 KV  Lulzim Aliu (Blinda) (kodi: 41000025170)

2.TS 10/0.4 KV  TS-Drita “Intercom”- Faton Ramoku (kodi: 41000025225)

3.TS 10/0.4 KV  NT “RIMIDA” Rrustem Kadri Hasani (kodi: 41000025308)

Vendet: TS Lulzim Ali Blinda, ”Intercom” Faton Rrmoku, ”Rimida”Rrustam Hasani

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i TR “Rimida” Sn=50kVA, ndërrimi i kthinave ”Lulzim Aliu” Sn=1000kVA dhe ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët 0.4kV “ Drita Intercom” Sn=400kVA.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:     

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001)  nga ora  08:00 deri 11:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP të ri.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj

 Në NS 10/0.4kV TS Likovc Qendra do të ndërprehen këta  TS-a nga ora 11:00 deri 16:00  

1.NS 10/0.4kV  Likovcë-Qendra          kodi: 74000001026

2.NS 10/0.4kV Obri Asllani     kodi: 74000001032

3.NS 10/0.4kV Obri e Ulët Smakiqi     kodi: 74000001033

4.NS 10/0.4kV Obri e Ulët te Shkolla  kodi: 74000001034

5.NS 10/0.4kV Obri e Ulët       kodi: 74000001035

6.NS 10/0.4kV Murgë-2           kodi: 74000001037

7.NS 10/0.4kV Murgë-1           kodi: 74000001038

8.NS 10/0.4kV Plluzhinë-Nurakt         kodi: 74000001040

Vendet: Likovc Qendra, Obri, Murgë, Plluzhinë e Nurakët.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP te ri.

3.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli  (kodi: 70000001)  nga ora 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i kabllove 0.4kV.

25.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

 Në LP 10kV nr.18 Arbëria 2  me (kod: 12000012 ) në dy termine nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, Bekim Berisha, 24 Maji, Gjergj Balsha, Toni Bler, Halil Spahija, Stambolli

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.