14:30 / E Martë, 28 Mars 2023 / AR

Këngëtarja e famshme: Mirënjohëse që jam gjallë

Këngëtarja Pink ka thënë se është falënderuese që është gjallë dhe shëndoshë e mirë.

Ajo dje e mori çmimin e ikonës në iHeartRadio Music Awards 2023 në Teatrin Dolby në Los Angeles.

“Faleminderit iHeartRadio për këtë moment. Është thënë se mrekullitë shpesh shoqërohen me ikona”.

“Zakonisht përpiqem të bëj shaka ose ta nënçmoj veten në këto momente, por dua të jem një mike më e mirë për veten sonte, kështu që do të doja të përpiqesha të them diçka të sinqertë”, ka thënë Pink.