10:02 / E Martë, 03 Tetor 2023 / L K

Kërkohet ndihmë urgjente për djaloshin Andi Avdylin nga Drenasi

Andi Avdyli nga komuna e Drenasit, po kërkon ndihmën tuaj. Pas një aksidenti, Andi ka nevojë urgjente për një operacion në Turqi që nuk mund të bëhet në Kosovë.

Familja e Andit po përballet me pamundësi financiare për trajtimin. Ndihma juaj është e domosdoshme.

Donacionet mund t’i dërgohen në llogarinë e vëllait të Andit, Alban Avdyli:

DE12577513101000589463

Për më shumë informacion dhe kontakt: Avdyl Avdyli në Kosovë, Nr. tel: 049256042.

Ju lutemi, ndihmoni Andin për ta shëruar.