07:50 / E Hënë, 04 Qershor 2018

Kërkohet një audio montazher/e në Radio Urban FM, emisioni ‘Drive Time’

Emisioni ‘Drive Time’ me Shukin dhe Radio Urban FM 103.5 kërkon një audio/montazher/e, respektivisht inxhinier/e zëri.

Për t’u bërë pjesë e ekipit të emisionit, përparësi kanë kandidatët që janë të shpejtë në punë dhe fleksibil me kohën.

Të interesuarit mund të shkruajnë në INBOX në Facebook, faqen zyrtare të Radio Urban FM, INBOX të faqes zyrtare të ‘Me Shukin’ ose në info@meshukin.com