07:28 / E Mërkurë, 23 Shtator 2020

Këshillat për tu ndjerë më seksi në dhomën e gjumit

Njerëzit po bëjnë më pak seks që nga bllokimi dhe tani shumë prej nesh ndihen të pasigurt.

Mungesa e seksit për shkak të emocioneve negative mund të bëjë që disa burra dhe gra të ndjehen nervozë kur hidhen prapa çarçafëve, transmeton lajmi.net.

Mund të jetë e lehtë të heqësh dorë nga zakoni i seksit të rregullt, veçanërisht nëse nuk jetoni së bashku ose keni qenë në një lidhje për një kohë të gjatë.

Nëse e keni humbur besimin dhe po kërkoni disa mënyra për tu ndjerë përsëri seksi, atëherë këto këshilla mund t’ju ndihmojnë.

Duaje veten më parë

Të jesh i sigurt në dhomën e gjumit vjen nga dashuria për veten dhe të kesh vetëbesimin tënd.

Nëse i tregoni vetes shumë dashuri dhe filloni të pranoni trupin tuaj për atë që është, atëherë mund të kapërceni vetë-ndërgjegjen.

Përkëdhel veten

Nëse ndiheni të vetëdijshëm, atëherë mësoni disa hile me ndriçim, mbathje, të brendshme të bukura, fustan, parfum, mund të dukeni dhe të nuhatni bukur.

Filloni duke menduar për veten tuaj si të sigurt në trup dhe duke bërë atë që duhet për tu ndjerë kështu.

Bëni atë që partneri juaj do

Nëse e gërmoni me të vërtetë personin me të cilin jeni, vendosni nevojat e tij pak para nevojave tuaja nëse po dashuroheni, për shembull, të zbuloni se çfarë ata në të vërtetë duan.

Nëse bëni gjëra që partneri juaj me të vërtetë i pëlqen, atëherë ata do t’ju duan.

Kjo nuk ka të bëjë me performancën, nëse e bëni personin tjetër të lumtur duke zbuluar se çfarë i pëlqen, atëherë kjo është gjithçka.

Flisni seksi përmes telefonit para se të takoheni

Vendosni humorin duke zhvilluar biseda seksi përmes mesazheve me tekst para se të shihni njëri-tjetrin.

Bëni partnerin tuaj edhe më të ngazëllyer duke dërguar mesazhe për të rritur tensionin