13:22 / E Enjte, 14 Nëntor 2019

Kështu do të dukeshin këta të famshëm, nëse do t’ishin gjallë

Legjendat si John Lennon dhe Kurt Cobain ndihmuan në formimin e industrisë së muzikës në atë që është sot.

Ata frymëzuan miliarda, por për fat të keq, u larguan prej nesh shumë shpejt.

Për t’u dhënë fansave një paraqitje të shkurtër se si mund të dukeshin këta yje ikonë, nëse do të ishin akoma gjallë, Sachs Media Group dhe kompania Phojoe dhanë rezultatet se si mund të ishin ata sot.

Elvis Presley 1935-1977
Bob Marley 1945-1981
Dennis Wilson 1944-1983
John Lennon 1940-1980