19:09 / E Hënë, 04 Mars 2024 / LB

Këta janë fituesit e turnirit të madh në Slloveni

Ka përfunduar me sukses turniri dy ditor i organizuar në Slloveni për nder të përvjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Për dy ditë radhazi qyteti Celje i Sllovenisë ka frymuar shqip.

Përveç duleve të forta në fuboll, në tribuna kanë qenë një numër i madh i bashkëatdhetarve tanë në Slloveni dhe vende tjera të Evropës.

Ndarjen e çmimeve e ka bërë, ambasadori i Kosovës në Slloveni, Valdet Sadiku, dhe aktori i njohur, Kreshnik Ibrahimi.

Organizatori i këtij turniri, Armend Berisha ka thënë se ky turnir do të jetë tradicional dhe se vitin e ardhshëm do të ketë më shumë ekipe pjesmarrëse.

Fitues i këtij turniri ku morën pjesë 32 ekipe ishte “Gazi AV”, ku në finale mposhten ekipin e “Gradnje Geni D.O.O”, ndërsa vendi i tretë i takoi “Gradnje Ademi D.O.O”.

Çmimi për lojtarin më të mirë të turneut e ka fituar, Ramadan Alaj, ndërsa portieri më i mirë, Bajram Ramadani.