20:17 / E Shtunë, 18 Shtator 2021 / M. M

Këta janë llojet e njerëzve që tradhtojnë më shumë

Ekspertët, përmes hulumtimeve, janë përpjekur të zbulojnë se kush janë partnerët më pak besnikë, duke iu referuar zakoneve të tyre dhe karakteristikave të jashtme.

Zbulojini më poshtë se kush janë:

Ata që mosha u mbaron me 9

Sipas një studimi shumë të fundit nga Akademia Amerikane e Shkencave të Natyrës, njerëzit që kanë 9 si shifrën e dytë në moshën e tyre, kanë një tendencë më shumë për tradhti, sepse diçka i kap për shkak të ndryshimit të dekadës.

Ata që dëgjojnë rock

41% e tradhtarëve tunden, thotë studimi. Prandaj, mendojeni dhe njëherë lidhjen e me një person që dëgjon muzikë rock.

Ata që bëjnë pazar vazhdimisht

Konsumimi i tepërt, përveç se është një plagë moderne, shoqërohet edhe me pabesinë. Kjo është për shkak të faktit se 1/3 e grave tradhtare shpenzojnë më shumë për pamjen sesa gratë mesatare.

Mësuesit

I njëjti hulumtim nga AshleyMadison.com jep si fakt se mësuesit nuk priren të jenë aq besnikë.

Ata që përdorin shumë rrjetet sociale

Rrjetet sociale sjellin tundim, dhe këtë e dimë të gjithë. Përdorimi i tepërt i tyre sjell tradhti.