12:18 / E Shtunë, 26 Nëntor 2022 / Andronika

Këta janë pesë kandidatët e përzgjedhur për Kryeshef ekzekutiv të Telekomit

Bordi i Drejtoreve të Telekomit të Kosovës në bashkëpunim me Kompaninë Britaneze BDO, e kontraktuar nga Ambasada Britanike në Kosovë, ka përzgjedhur në listën e ngushtë për Kryeshef ekzekutiv të Ndërmarrjes pesë kandidatë.

Kandidatët e përzgjedhur janë, Blerim Bala, Burbuqe Hana, Kreshnik Domi, Muharrem Shefiku dhe Safije Beseni.