15:49 / E Diele, 22 Shtator 2019

Këta kufij nuk duhet t’i kaloni në miqësi

Kufijtë në miqësi ndihmojnë që marrëdhënia shoqërore të mbetet e paprekur dhe e shëndetshme e po ashtu e ekuilibruar.

Dhe po ashtu është e rëndësishme t’i respektoni dallimet që keni në mes jush.

Duhet ta respektoni kohën në miqësi.

Mendoni se çfarë sekrete dëshironi të ndani .

Nuk duhet të kërkoni shumë, por të keni marrëdhënie reciproke.

Keni kujdes se si i trajtoni vlerat e tyre./Indeksonline/.