12:30 / E Shtunë, 06 Janar 2018 / indeksADMonline

Këta zëvendës ministra takohen me kryetarë të Suharekës dhe Rahovecit [Foto]

Në vazhdën e avancimit të bashkëpunumit ndërmjet nivelit qendror dhe lokal, zëvendës ministrat e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal Magbule Shkodra dhe Musa Cena kanë mbajtur sot një  takim me Kryetarin e Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe Kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.

Ky takim rezulton një bashkëpunim më të gjerë me qëllim të zhvillimit të vendit!