75 Mall Live Search
21:10 / E Mërkurë, 07 Korrik 2021 / AR

Këtë muaj pushime verore dhe shumë shpërblime të tjera në Petrol Company si dhe jackpot Banesë në fund të vitit: 31 Korrik – 3 Gusht

Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe fito shpërblime marramendëse, ndër to pushime verore:  Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Loja e radhës zhvillohet nga data 31 Korrik dhe vazhdon deri më 3 Gusht ku shumë klientë do të jenë përfitues të shumë shpërblimeve. Klientët të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale si dhe klientët që furniozohen me anë të aplikacionit në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër, si dhe janë fitues potencial të shumë shpërblimeve për çdo muaj.

Për të qenë fitues potencial duhet të furnizoheni sa më shumë në Petrol Company gjatë gjithë kohës. Klientët të cilët furnizohen me më më shumë derivate gjatë vitit do të jenë klientë potencial për të fituar Jackpot-in e lojës “Banesë” në fund të vitit.

Shpërblimet për këtë muaj:

  1. Samsung A72   x1
  2. Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona   x1
  3. Pushime 3 ditë në Shqipëri për dy persona  x1
  4. Veturë për Fëmijë  x1
  5. Akomodime për dy përsona në Venus Hotel x3
  6. Tablet x1
  7. Vouchera 20 Litra Derivate x5
  8. Pica në  Be Happy Restaruant  x20

Klientët të cilët do të furnizohen me më shumë derivate do të jenë fitues potencial për të fituar Jackpotin e lojës “Banesë nga Petrol Company”.

  Për çdo informatë shtesë, mund të drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.

 Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!