16:12 / E Premte, 14 Shtator 2018

Këto dizajne të orendive ju kursejnë hapësirë

Disa njerëz provojnë gjëra të pazakonta si për shembull të ndërtojnë vende interesante për qëndrim, pushim apo rekracion.

Më poshtë do të befasoheni, do të frikësoheni, por edhe informoheni për kreativitetin e njerëzve, guximin dhe imagjinatën e tyre për të krijuar këso lloj ambientesh, transmeton Indeksonline.

Ky rrjet në mes të 2 kateve është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kanë nevojë për më shumë hapësirë për gjumë dhe relaksim.

Ka disa hotele dhe restaorante krijuese që kanë përfshirë tashmë këtë zgjidhje të vërtetë për të habitur dhe kënaqur mysafirët e tyre.

Nëse nuk mund të keni një zyrë të plotë në banesën tuaj, provoni këtë tavolinë. Ajo mund të përshtatet me një kompjuter, disa libra dhe dokumente, duke zënë shumë pak hapësirë.

Vetëm shikoni këtë stol të mrekullueshëm që mund të shtriheni

Me këtë dizajn të zgjuar mund të keni sa më shumë grepa si ju nevojitet në këtë moment!

Një dollap i vogël në këmbë është i fshehur nën shtrat

Sirtarët më të ulët të këtij kabineti kthehen në shkallë. A nuk është aq i zgjuar?

Po në lidhje me një jastak të madh që mban të gjitha këpucët tuaja

Ky dizajn mobiljesh përbëhet nga disa njësi që mund të grumbullohen në mënyra të ndryshme për t’i shërbyer nevojave të ndryshme.

Ky dizajn mobiljesh përbëhet nga disa njësi që mund të grumbullohen në mënyra të ndryshme për t’i shërbyer nevojave të ndryshme.

Këto rafte librash të përbërë nga korniza druri të veçanta mund të bëhen detajet më interesante të shtëpisë tuaj.

Me kanaçe të tilla krijuese të plehrave, rrugët e pastra janë të garantuara!