22:02 / E Shtunë, 06 Mars 2021 / M. M

Këto femra e bëjnë mashkullin të dashurohet me shikim të parë!

Beson në dashuri me shikim të parë? Përgjigjja është “po”, nëse i përket njërës prej këtyre shenjave:

Luani

Luani është e dashurueshme me çdo shikim. Si me të parin, si me të dytin, si me të fundit. Edhe pasi ndahet nga një mashkull, ai do të vazhdojë ta dojë pambarimisht. Pse? Sepse është një Luaneshë.

Peshorja

Peshorja është Gruaja e Hekurt e zodiakut dhe kjo i bën meshkujt ta admirojnë dhe ta dashurojnë sepse thellë-thellë u pëlqejnë gjërat e vështira.

Ujori

Ujorja është më femërorja e yjeve. Ka dhuntinë e ndjeshmërisë. Vetëm ajo mund ta magjepsë një mashkull me natyrën e saj femërore, që me shikimin e parë.