23:26 / E Premte, 24 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Këto janë 3 shenjat kryesore të cilat tregojnë se një femër nuk ka kryer marrëdhënie për një kohë të gjatë

Kur vjen fjala tek seks, edhe pse mund të kemi kaluar një ditë të keqe apo jemi jashtëzakonisht të mërzitur i të gjithëve na ndriçon fytyra. Nuk ka asgjë më të keqe se të kalosh një kohë të gjatë pa pasur marrëdhënie seksuale.

Kjo nuk do të thotë që ne nuk dimë të kujdesemi për vete tonë, por sado që ia plotësojmë tekat vetes kur vjen fundi askush nuk mund të thotë se është e njëjta gjë, pra nuk është e njëjta gjë si të kryesh marrëdhënie seksuale si të bësh “pune më duar”.

Pavarësisht të gjithave është shumë e thjeshtë të kuptosh nëse një person ka kryer marrëdhënie seksuale apo thjesht ka bërë “punë me duar”.

Për shembull një femër i shfaq shumë thjesht shenjat e mos kryerjes së marrëdhënieve seksuale, më poshtë do të shikoni 3 prej tyre:

  1. Vetëvlerësimi i ulët

Në momentin kur një femër ka kaluar një kohë të gjatë pa kryer marrëdhënie seksuale, vetëvlerësimi që ka ndaj vetes është shumë i ulët.

  1. Jeni më pak social

Një tjetër shenjë e cila tregon se një femër nuk ka kryer marrëdhënie seksuale është kur ajo nuk është shumë e komunikueshme dhe është e mbyllur në vetvete.

  1. Mungesa e gjumit

Mungesa e gjumit është një tjetër shenjë e mungesës seksuale për femrat.