23:34 / E Enjte, 21 Nëntor 2019

Këto janë 3 shqiptaret që fitojnë miliona euro nga filmat për të rritur

Ato të treja, mund të mos jenë emra të njohur, por fitojnë miliona euro duke luajtur në filma pornografikë. Bëhet fjalë për tre shqiptare, Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj të cilat janë mjaft të njohura në industrinë e filmave për të rritur.

Ato fitojnë miliona euro për skenat e nxehta që realizojnë.

Emri i vërtetë i Breanne Benson është Benedetta Hamzai. Në moshën 7-vjeçare familja e saj emigroi nga Tirana fillimisht në Itali dhe më pas në SHBA. E nisi karrierën në moshën 19-vjeçare dhe nga 2003 në 2017 ka interpretuar në mbi 300 filma.

Alby Rydes emri i plotë i të cilës është Raunchy Alby Rydes lindi në 16 nëntor 1990 në Miami të Floridas. Ajo vjen nga një familje shqiptaro-kubaneze. Edhe ajo është tërhequr nga filmat për të rritur për t’ju dedikuar familjes.

Ndërsa Myla Sinanaj, emri i vërtetë i së cilës është Fatmire Sinanaj, vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë në SHBA.

Mos i humb