16:30 / E Hënë, 26 Korrik 2021 / AD

Këto janë martesat më të gjata të ‘Hollywood’

Edhe pse ka shumë fytyra publike që martesat e tyre përfundojnë me ndarje, ka disa të cilët janë shembuj për të tjerët.

Disa nga çiftet e ‘Hollywood’ që kanë arritur të kalojnë jetën me plotë dashuri i kemi listuar në këtë artikull, transmeton Indeksonline.

Ja një pjesë e tyre.

David dhe Victoria Beckham – 20 vite

Victoria Beckham Speaks Out on Those Divorce Rumors, & Discusses Marriage  to David Beckham

Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas – 19 vite

Catherine Zeta-Jones says husband helped her escape 'vulnerable'

Elton John dhe David Furnish – 14 vite

Elton John has lost weight on new fitness regime and diet in lockdown - DUK  News

Felicity Huffman dhe William H. Macy – 22 vite

Felicity Huffman and William H. Macy Love Story - How Felicity Huffman and William  H. Macy Met

Matt Damon dhe Luciana Barroso – 14 vite

Matt Damon And Luciana Barroso's Romance Started Like A Movie | Goalcast

Meryl Streep dhe Don Gummer – 41 vite

Hollywood Couples That Stood The Test Of Time

Will Smith dhe Jada Pinkett Smith – 21 vite./Indeksonline/

Will Smith & Jada Pinkett Smith "Shielded" Kids from Marital Woes