11:27 / E Enjte, 20 Shtator 2018

Këto janë ushtrimet perfekte që duhet t’i bëni gjatë një jave në fitnes

Një nga pjesët më të vështira të fillimit të një regjimit në palestër është të gjesh se si t’i bëni ushtrimet tuaja për të qenë efikas dhe efektiv në arritjen e qëllimeve tuaja.

Shumica e trajnerëve do t’ju tregojnë se një rutinë e balancuar stërvitore përbëhet nga stërvitja e forcës, kardio dhe ditët e pushimit (idealisht përhapur gjatë gjithë javës).

Por, me lëvizje të pafundme, teknika dhe klasa, mund të ua bëjnë të vështirë të dini si të ndani kohën tuaj. Por ja se si duket një javë e përsorur e ushtrimeve./Indeksonline/