11:49 / E Mërkurë, 30 Nëntor 2022 / Andronika

Këto shenja horoskopi janë ‘ngulitur’ thellë në zemrat e ish-ave të tyre!

Demi

Disa njerëz e konsiderojnë Demin, si një shenjë të Tokës që është stoike dhe e mërzitshme nganjëherë. Në shumicën e rasteve, njerëzit e lindur nën këtë shenjë nuk janë hiperaktivë ose jashtëzakonisht të gëzuar, por krijesa të këndshme, paqedashëse dhe të heshtura. Ata janë të sigurt se do të kenë gjithmonë shpinën tuaj në çdo situatë krize, gjë që i bën ata partnerë të dëshirueshëm për vajzat në vështirësi. Kjo është një nga arsyet e shumta pse Demat janë gjithnjë në mendjen dhe zemrën e ish-it.

Gaforrja

Çdo gaforre ka disa tipare që i bëjnë pak të bezdisshëm si të dashuruar. Kur bëhet fjalë për gaforren, ata priren të jenë pak të ngjitur dhe gjithashtu kujdesen shumë thellë për veprimet dhe dashurinë e të dashurve të tyre. Pra, pa marrë parasysh arsyet e ndarjes, këto janë disa gjëra që ish-të dashurit të tyre do t’i mungonin shumë pasi të përfundojnë një lidhje, sepse është e vështirë të gjesh dikë që nuk heq dorë kurrë nga ty dhe shqetësohet vazhdimisht për lumturinë tënde.

Dashi

Edhe pse Dashi është më pak emocional se gaforrja, kjo është një shenjë zjarri që ka gjithmonë një këndvështrim pozitiv për jetën. Kur ndiheni jo mirë, ata do t’ju gëzojnë dhe do të sigurojnë që ta shikoni gotën gjysmë të mbushur. Prandaj, Dashët gjithnjë do të mbeten në mendjen dhe zemrat e ish-ave.