07:45 / E Martë, 02 Qershor 2020

Këto ushtrime garantojnë eliminimin e lëvores së portokallit për dy javë!

Celuliti është armiku më i madh estetik pothuajse i çdo femre, mirëpo këto shtresa kokëforta me mund të madh eliminohen

Për ta zgjidhur këtë problem, aktiviteti fizik është opsioni më i mirë, sepse me ndryshimin e regjimit të ushqimit nuk arrihen rezultate mjaftueshëm të mira.

Është e nevojshme të nxitet qarkullimi i gjakut, mirëpo gjithashtu edhe të nxitet djegia e yndyrave dhe nxjerrja e lëngjeve të grumbulluara, të cilat janë shkaktare për shfaqjen e celulitit.

Këto 6 ushtrime janë të krijuara posaçërisht për të sulmuar celulitin dhe për të filluar zbërthimin e qelizave yndyrore.

Nëse ia filloni që sot, për 14 ditë do t’i vëreni rezultatet.

Këshilla e instruktores së fitnesit është që të bëhen çdo ditë në afat prej dy javësh, ndërkaq pas këtij afati mund t’i bëni më rrallë, 3 herë në javë.

Stërvitja nuk merr shumë kohë, por do të nxisë procesin e shkrirjes së yndyrës në mënyrën e drejtë.

Në video-xhirimin shikoni gjithë stërvitjen: