23:34 / E Shtunë, 15 Qershor 2019

Këto veprime mund t’i bëjnë vetëm personat e dashuruar!

Këtu është një listë e disa gjërave që bëjnë çiftet me të vërtetë të dashur:

Ata puthen në mëngjes, madje edhe para se të lajnë dhëmbët, pa u shqetësuar për erën e frymës së tyre dhe atë të partnerit të tyre.

Thonë fjalë të të gjitha llojeve, madje edhe ato që nuk kanë kuptim.

Nëse mungon, furçë dhëmbësh do të përdorin një në dy.

Ata i besojnë njëri-tjetrit aq shumë sa që madje i kanë prerë flokët njëri-tjetrit.

Nëse njëri prej tyre është i sëmurë, tjetri është në dispozicion të plotë.

Ata nuk kanë nevojë të flasin gjatë gjithë kohës.

Ata nuk ndjehen rehat kur heshtin.

Ata nuk e humbin dëshirën për të shkruar mesazhe romantike ose shaka, të tilla si ato që ata i dërguan njëri-tjetrit kur u takuan.

Ata gatuajne së bashku dhe provojnë receta të reja.

Tregohen frika, ëndrra dhe paqartësitë.

Ata argumentojnë dhe argumentojnë sepse e dinë se janë mjaftë bashkëpunëtorë për të kapërcyer problemet.

Kur njëri nga dy fle, tjetri e shikon atë.