20:06 / E Shtunë, 24 Korrik 2021 / M. M

Kida vë në plan të parë barkun e sheshtë

Ylli i muzikes, Kida ka kërkuar vëmendje.

Pas suksesit të këngës “Dale” këngëtarja kosovare nuk po ndalet duke argëtuar publikun e saj në mbrëmje të shumta muzikore.

Pas një viti dëshpërues pa shumë projekte mbrëmje si pasojë e pandemisë tani Kida dhe kolegët e saj janë rikthyer fuqishëm në ritmin e vjetër.