22:12 / E Shtunë, 18 Shtator 2021 / M. M

Kjo është konkurrentja e radhës që i bashkohet “Big Brother VIP”

Së shpejti do të nis “Big Brother VIP”, e lidhur me këtë është zbuluar edhe konkurentja e radhës që do të jetë pjesë e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Personazhi i radhës e ka zbuluar vetë pjesëmarrjen dhe bëhet fjalë për Riselda Sejdijan.

“Në një reality show në një prej televizioneve më prestigjioze në vend”-shkruan Riselda teksa kur e pyesin nëse bëhet fjalë për “Big Brother VIP”, ajo përgjigjet: Shhh duke nënkuptuar se do ta shohim aty, por për momentin nuk mund të flasë më shumë.