15:32 / E Martë, 03 Prill 2018 / indeksADMonline

Kjo lagje e Prishtinës mbulohet nga mbeturinat

Disa lagje në Prishtinë janë në “hall” të madh me mbeturinat si rezultat i mos pastrimin nga kompanitë kompetente.

Në gjendje të tillë është edhe lagjja “Dardania”, e cila ka mbetur e pa pastruar dhe po vazhdon që të qëndroj e mbuluar nga mbeturinat.

Në disa imazhe të sjella nga “Indeksonline” shohim shportat dhe gjithë ambienti përreth përplot me mbeturina të mbledhura në qoshe apo edhe të shpërndara në ambient./Indeksonline/