08:20 / E Enjte, 08 Dhjetor 2022 / AR

Kjo qenka e dashura e Edonit apo Victoria Owns

Ka filluar spektakli shumë i përfolur në vendin tonë “Big Brother Vip Kosova”, i cili po transmetohet 24 orë në ditë.

14 banor janë pjesë e këtij show-it televiziv ku për synim e kanë shpërblimin në vlerë prej 200 mijë euro.

Pjesë e këtij spektakli televiziv është edhe personazh mjaftë i dashur për publikun shqiptar, aktori Edon Shileku apo i njohur si Vicoria Owns.

Hyrja e tij në spektaklin “Big Brother Vip Kosova”, beri bujë me paraqitjen e tij si Vicoria Ownes, ku ashtu siç u lavdërua, u kritikua mjaftë shumë.

Gjatë klipit të tij, Edoni tha se është në një lidhje “me vajzën më të bukur të Prishtinës”, dhe me plotë kuptimin e fjalës ka të drejt.

“InfoKosova”, iu sjelle disa fotografi të të dashurës bukuroshe të Edonit, e cila ka një bukur të jashtëzakonshme natyrale