14:50 / E Martë, 21 Gusht 2018

Kjo shenjë e Zodiakut është e fundit që kupton se e kanë tradhtuar

Nuk ka asgjë më të keqe se ndjenja se ai është i fundit për të mësuar të vërtetën.

Ai nuk mund të qëndrojë kur njerëzit e tjerë flasin për atë prapa shpinës, kur tallen ose e përqeshin. Kjo i dhemb dhe e lëndon.

Kjo shenjë nuk është veçanërisht xheloze, nëse nuk merr përshtypjen se diçka është e fshehur prej tij.

Është një person racional dhe nuk bën asgjë. Duhet të mendojë mirë dhe të shohë se diçka është e gabuar para se të bëjë diçka.

I tillë është Shigjetari.

Temat: