10:00 / E Martë, 26 Shtator 2023 / AR

Klea Hutës i ndodhi diçka e çuditshme

Klea Huta ka përjetuar diçka të çuditshme dje.

Moderatorja tha se një gjë e tillë nuk i kishte ndodhur kurrë më parë.

Ajo shkroi se kishte simptoma të çuditshme duke filluar nga kriza barku, megjithë prezantuesja u ngrit nga shtrati.

Klea më pas tregoi se mori edhe serum me vitamina dhe tha se do zbuloi më shumë rreth tij.