19:26 / E Shtunë, 07 Shtator 2019

Koalicioni AAK-PSD nominon Haradinajn për kryeministër

Koalicioni AAK-PSD nominon Ramush Haradinajn për kryeministër, po ashtu prezantohet programi politik si dhe kandidatët për deputetë të këtij koalicioni.