10:49 / E Enjte, 25 Maj 2023 / B O

Kompania kosovare po dërgon punëtorë të kualifikuar në Gjermani, pa asnjë shpenzim

Kompania kosovare me bazë në Gjermani, Canbeka L.L.C është e autorizuar për të dërguar punëtorë të kualifikuar në Gjermani.

Për të bërë realitet ëndrrën e shumë punëtorëve të kualifikuar të profileve të ndryshme, kompania kosovare me bazë në Gjermani ka krijuar web-faqen me anë të së cilët jepen të gjitha informacionet dhe procedurat e nevojshme.

Punëtor të profileve mjekësore, punëtor ndërtimi, IT e Teknologji dhe shumë profile të tjera janë opsionet që Canbeka i ofron drejt ëndrrës gjermane.

Canbeka L.L.C u ofron ndihmë kompanive gjermane dhe evropiane si dhe sektorit publik në plotësimin e vendeve të lira me personel të kualifikuar nga vende të tjera evropiane.

Për më shumë detaje mund të informoheni në portali canbeka.de , në Instagram dhe në Facebook.