75 Mall Live Search
09:17 / E Hënë, 11 Dhjetor 2023 / S Z

Kompleksi Dardania në Prizren, vendi ideal për të jetuar !

Për të gjithë ata që duan të jetojnë në një ambient komod dhe me një arkitekturë moderne, e kanë vetëm një adresë. Është kompleksi Dardania në Prizren, i cili është duke u ndertuar në një zonë tërësisht të urbanizuar.

Pamja e kompleksit me një arkitetur moderne shfaq më së miri punën profesionale dhe përkushtimin, për realizimin e qëllimeve siç janë investimi në dobi të komunitetit.

Kompleksi afaristo-banesore “DARDANIA”- Prizren, gjendet në pjesën veri-lindore të qytetit, ku çasja bëhet nga rruga aktuale “Magjistralja Prizren-Prishtinë”.

 Kompleksi ka një sipërfaqe prej 22.785m 2 ndërtim, përmbanë katër hyrje, secila hyrje ofron hapësira funksionale dhe plotëson kërkesat për një investim të mirë në patundëshmëri.

Kompleksi ofron hapësira të mjaftueshme gjelbëruese dhe kënde për fëmijë. Parking të mjaftueshem mbitokësor së bashku me parkingjet nëntokësor të ndërtesave për nevojat e banorëve dhe lokaleve afariste

Për më shumë inforamata ju lutem kontaktoni menaxherin e shitjes

+383 48 450 888