15:20 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2024 / mp

Konkursi për policë, publikohen listat për mbajtjen e testit psikologjik

Policia e Kosovës ka publikuar listat për mbajtjen e testit psikologjik për konkursin e shpallur më 6 korrik 2023.

“Lidhur me konkursin për zyrtar policor te datës 06.07.2023, Policia e Kosovës me date 28.02.2024 ne web faqen zyrtare ka publikuar listat për mbajtjen e testit psikologjik.”

Njoftimin lidhur me mbajtjen e testit psikologjik, datën dhe kohën e mbajtjes së testit e gjeni.