17:01 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

Kontejnerët në afërsi të stadiumit në gjendje të tmerrshme, mbeturinat shpërndahen në rrugë

Hedhja e mbeturinave nëpër hapësira të ndryshme publike është bërë një dukuri e shpeshtë në vendin tonë.

Mirëpo, njëjte po ndodh edhe me kontejnerët të cilat shpesh i shohim të stërmbushura, kështu duke dalë edhe mbeturinat jashtë tyre.

Në afërsi të stadiumit të Prishtinës, kontejnerët janë në gjendje të tmerrshme ku janë stërmbushur, madje duke penguar edhe qarkullimin e veturave dhe kompanitë e pastrimit nuk kanë ndërmarre diçka lidhur me këtë çështje.

Inhdeksonline ju sjell një fotografi ku mund ta shihni në çfarë gjendje është ajo hapësire sot./Indeksonline/