20:01 / E Mërkurë, 21 Shtator 2022 / GF

Konventa “Suksesi është qëllimi yt” më temën “Ballafaqimi me ndryshimet”

Denis Gafuri nga sales training, organizon konventën e pestë me radhë. “Suksesi është qëllimi yt’ rikthehet këtë vit më e fuqishme se kurrë, më temën “Ballafaqimi me ndryshimet”.

Oragnizatori Denis Gafurit tregoi se nga i ka ardhur ideja e realizimit të kësaj konvente e cila ka për qëllim vetëdijshmin e njerëzve që dëshirojnë të zhvillojnë sukseset e tyre.

“Njerëz mendje hapur që dëshirojnë të mësojnë dhe të zhvillojnë veten në aspektin personal edhe në aspektin profesional, të ngritën në një nivel tjetër. Ka qenë diçka e mahnitshme të cilën unë që kamë parë pjesë në trajnime të tilla, jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon, por nuk e kamë parë atë energji, qatë energji e kam pas për qëllim ta bijë në Kosovë, dhe njerëzit entuziastë që dëshirojnë të zhvillohen dhe të mësojnë prej trajnerëve pse prej njerëzve të suksesshëm.”, ka thënë Gafuri.

Gafuri theksojë se “Suksesi është qëllimi yt”, është për të gjithë njerëzit, andaj ftojë të marrin pjesë në këtë konventë që do të realizohet në tetor.

“Vetë emri konventa e ka ‘Suksesi është qëllimi yt’,  për të gjithë ata njerëz të cilët kanë dëshirë të kenë sukses në jetë apo në punë, janë të mirë se ardhur të marrin pjesë dhe të mësojnë prej eksperiencave”, vijojë Gafuri.

Ai tregoi se çfarë e dallon konventën e pestë me radhë nga konventat e kaluara. Tema kryesore “Ballafaqimi me ndryshimet”, ishte ajo e cila e bëri konventën e pestë më të veçantë këtë vit.

“Emri është i njëjtë, folësit kanë ndryshuar, kanë ndryshuar edhe temat. Në konventat e kaluar kanë marrë pjesë folës të jashtëzakonshëm, të cilët kanë ardhur nga SHBA-të, Kanadasë, Izraelit, Indisë, Turqisë, Britanisë së Madhe dhe shumë  vende të tjera.  Të gjithë më një qëllim, që të ndikojë tek njerëzit. Kemi pas pjesëmarrës që kanë marrë pjesë prej Google-it, krejt që të mundohemi të ndryshojmë insertin e njerëzve. 2:56, Këtë vit jam duke e bere konventën e pestë me një temë të veçantë, e cila është ballafaqimi me ndryshimet, që nënkupton sit ë ballafaqohemi më këto ndryshime që po ndodhim globalisht dhe po afektojnë në secilën fushë të jetës, edhe ne biznes”, theksojë Gafuri.

Organizatori Gafuri, theksojë se konventa këtë vit do të mbahet me 21 dhe tetor, në hotel “Venus” Prishtinë.

“Konventa do të mbahet në 21 dhe 22 tetor, është paraparë të mbahet në hotel “Venus”, në Prishtinë, është një ambient jashtëzakonisht i mirë. Ambienti është shumë madhështor, që pjesëmarrësit të ndihen të rëndësishëm. Interesimi është jashtëzakonisht i madh për konventë, e kanë parë dhe e kemi dëshmuar që katër vite më radhë kjo është e pesta, dhe po mundohemi çdo vit të bëjmë më mirë e më mirë. E gjitha ideja është t’i ndihmojë njerëzve, nëse i ndihmojë njerëzve i ndihmojë edhe vetes”, tha Gafuri.

Për të ngritur aftësitë profesionale tuaja dhe të stafit tuaj në këtë fushë, ku jeni aktualisht si ekspert, me 21 dhe 22 tetor në “Venus” Hotel, bëhuni pjesë e saj.

sales@denisgafuri.com | +383 49 893 888 | +383 49 893 693