20:19 / E Martë, 27 Shtator 2022 / Andronika

Konventa ”Suksesi është qëllimi yt”- Vendi adekuat për arritje

Krish Dhanam lindi në Indi dhe mbaroi arsimin e tij zyrtar atje me një MBA përpara se të migronte në SHBA.

Fitimi i një konkursi shitjesh në 1990 i dha atij një biletë për një seminar të drejtuar nga Zig Ziglar. Krish iu bashkua Korporatës Ziglar në 1991 si tregtar telekomunikues dhe përfundimisht u bë Zëvendës Presidenti i tyre i Operacioneve Globale.

Krish ka dhënë me sukses mesazhin e tij të shpresës, humorit dhe ekuilibrit në mbi shtatëdhjetë vende dhe në të gjithë Shtetet e Bashkuara kontinentale.

Lista e klientëve të tij përfshin Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara, American Airlines, Christian Dior, Marriott Hotels, Cadbury Schweppes, Hitachi Consulting, EDS, Texas Instruments, Toshiba dhe Pepsico.

Sot, ai është CEO i Skylife Success dhe Ambasador Global për Grupin e Kompanive Ziglar. Ai është autor i The American Dream from a Indian Heart, From Abstracts to Absolutes, Missives, Mottos and Maxims, Twilight, bashkautor i Hardheaded & Softhearted, dhe një autor kontribuon në librin Top Performance shkruar nga Zig Ziglar.

Si autor dhe folës, ai përdor një aftësi unike për të lidhur kokën që mendon, zemrën që beson dhe duart që shërbejnë.

Tema: Winning the Game Against all Odds: Thriving thru Disruption

Rezervo tani në: https://tickets.paysera.com/en/event/konventa-suksesi-eshte-qellimi-yt

Për të përfituar nga zbritja e biletave grupore, na kontaktoni në: +383 49 893 693 | +383 49 893 888