10:39 / E Enjte, 08 Qershor 2023 / AR

Korab Shaqiri dhe Lori sjellin hitin “Dashni ku Je”

Në ritmin e orkestruar me kujdes dhe tekstin e shkruar nga vet ai, Korab Shaqiri ka bashkur forcat me këngëtaren e mirënjohur Lorin për të sjell hitin “Dashni ku Je”.

Ky projekt është vazhdimësi e projekteve të tjera nga Korab Shaqiri, i cili siç duket është rikthyer me shumë ritëm dhe energji të re.