08:09 / E Mërkurë, 11 Mars 2020

Koronavirusi: Fotografi të rezultatit pas larjes së duarve

Shërbimi Shëndetësor Kombëtar rekomandon larjen e duarve aq gjatë sa ju merr kohë të këndoni këngën “Shumë urime për ty” dy herë.

Një seri e fotove që tregon rëndësinë e larjes së duarve siç duhet, është bërë virale nga panika e madhe për koronavirus, raporton “Independent”

Koronavirusi, i njohur si COVID-19, vazhdon të shpërndahet në tërë botën duke shkaktuar infeksionin e shumë njerëzve, vdekjen e tyre dhe një panik shumë të madhe.

Një fotografi e zezë më një shkëlqim tregon ndryshimin e larjes së duarve në mënyrë të duhur.

Secila fotografi tregon se sa shumë baktere ishin në duart e gruas duke përdorur një dritë të zezë dhe një krem të quajtur Glo-Germ.

Fotografitë e para tregojnë se sa baktere ka në duar para larjes së tyre, më pas tregohet diferenca pas 15 sekondave pas larjes me sapun dhe 30 sekonda pas larjes së duhur me sapun.

Kjo foto mori 428,000 pëlqime dhe mijëra komente nga njerëzit.

Mos i humb