10:07 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Kosova dhe Kanadaja nënshkruajnë Letrën e Qëllimit të Mirë (Foto)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka takuar ministrin e për Tregti Ndërkombëtare të Kanadasë, François-Philippe Champagne, ku kanë nënshkruar Letrën e Qëllimit të Mirë, e cila i paraprin kësaj marrëveshjeje.

“Kosova dhe Kanadaja së shpejti do ta kenë Marrëveshjen për Mbrojtje të Investimeve në mes dy vendeve tona”, ka treguar Thaçi përmes Facebook.

“Me Ministrin për Tregti Ndërkombëtare të Kanadasë, François-Philippe Champagne, sot nënshkruam Letrën e Qëllimit të Mirë, e cila i paraprin kësaj marrëveshjeje”.

“Bashkëpunimi ynë bilateral është duke u rritur në ekonomi, veçanërisht në fushën e minierave dhe investimet kanadeze kanë shumë rëndësi për Kosovën”, ka shtuar ai.