22:47 / E Enjte, 19 Nëntor 2020

Kosova përfaqësohet si partnere e barabartë në Konferencën e Urologëve të Turqisë

Po mbahet Kongresi i 29 i Urologëve të Turqisë.

Ndërsa Urologjia kosovare në takimet ndërkombëtare po trajtohet si partnere e barabartë shkencore.

Krahas panelistëve të tjerë, në të po marrin pjesë edhe përfaqësues nga Kosova.

Paneli udheheqes Prof.Ihsan Kahraman (Turqi) dhe Prof.Xhevdet Çuni ( Kosovë)

Prezantues:

1.Prof.Aseem Shukla (SHBA) dhe

2.Prof.Dan Wood ( Angli).

Sesioni shkencor u mbajt Online në kuadër të Kongresit 29 të Shoqatës të urologëve të Turqisë.

Percjelles mbi 700 persona.