07:11 / E Enjte, 08 Shkurt 2018

KPMM diskuton për lëndët minerare

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale do të mbajë një takim me përfaqësuesit dhe personat përgjegjës të ndërmarrjeve që merren me shfrytëzimin dhe përpunimin e lëndëve minerare.

Ky takim do të mbahet në ndërtesën e Ministrisë së Administratës Publike, duke filluar nga ora 10:00, transmeton Indeksonline.

“Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale, do të zhvillojë takim me përfaqësuesit dhe personat përgjegjës të ndërmarrjeve që merren me shfrytëzimin dhe përpunimin e lëndëve minerare. (Ndërtesa e Ministrisë së Administratës Publike, ora 10:00)” thuhet një njoftimin për media./Indeksonline/