14:07 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

KQZ del me raport të QNR (Drejtpërdrejt)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës me këtë rend dite:

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës me këtë rend dite:

1.      Hyrje – Valdete Daka, kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

2.      Raport nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve;

3.      Të ndryshme;