16:26 / E Premte, 27 Tetor 2023 / MSH

Krijo kujtime të paharruara me superofertën e muajit nëntor

Udhëtimi nëpër vende të ndryshme është një aktivitet i vlefshëm dhe frymëzues që mund të pasurojë jetën tuaj në shumë mënyra.

Andaj, Prishtina Ticket  për gjatë gjithë muajit nëntor është përkujdesur që të sjell çmime speciale për të gjitha destinacionet.

Ofertat speciale mund ti gjeni këtu;

Pse ti humbisni këto oferta?

Vizita në Memmingen

Memmingen është një qytet i bukur i Gjermanisë me arkitekturë të lashtë që ja vlenë të vizitohet. Qyteti ofron atmosferë të qetë dhe të bukur.

Vizita në Berlin

Berlini është një qytet me një histori të pasur dhe një trashëgimi kulturore të ndryshme, duke ofruar një përvojë të pasur për vizitorët.

Vizita në Düsseldorf

Düsseldorfi është një qytet i rëndësishëm në Gjermani dhe ka shumë atraksione interesante për të parë.

Vizita në Ljublanë

Ljubljana është një qytet i bukur dhe i veçantë në Slloveni, i vendosur pranë lumin Ljubljanica. Ky qytet është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe atmosferën e qetë.

Vizita në Basel

Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur me ndërtesa të shekujve të kaluar dhe një stil të pasur të arkiteturës moderne. Shëtitja nëpër rrugët historike të qytetit është një përvojë e mrekullueshme.

Vizita në Stuttgart

Një vizitë në Stuttgart, është një eksperiencë e mrekullueshme për të zbuluar kulturën, arkitekturën dhe historinë e këtij qyteti të lavdishëm.

Vizita në Münster-Osnabrück

Janë vende me arkitekturë të mrekullueshme. Mund të përjetoni momente të paharruara.

Vizita në Nürnberg

Nürnberg është një qytet me një ndjenjë autentike gjermane dhe një të kaluar të pasur historike. Për këto arsye, vizita në Nürnberg mund të jetë një përvojë e mrekullueshme turistike dhe kulturore.

Vizita në München

Mynihu është një qytet i gjallë, i bukur dhe i historik që ofron shumë për të shijuar dhe eksploruar. Përvoja e vizitës në këtë qytet do të jetë e paharrueshme për çdo udhëtar.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket – REZERVO BILETËN.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Ju lutem na telefononi

çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna

Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale.

Rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

Gjermani: +49 7621 9165 313

Zvicër: +41 61 510 06 86

Kosovë: +383 49 200 286

Suedi: +46 470 580 944

Slloveni: +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet nëFacebook dheInstagram.