21:30 / E Mërkurë, 31 Maj 2023 / AR

“Ku ka zë, s’është pa gjë?”, Dea dhe Kristi të pandashëm nga njëri tjetri

Prej disa ditësh po flitet në rrjet për një lidhje të mundshme mes Kristit dhe Dea Mishel, gjë me të cilën ka bërë edhe vetë ironi Dea duke thënë: e pranoj jemi në lidhje.

Por ditën e sotme, Kryefjala.com ka siguruar foto dhe video të Kristit e Deas që janë pranë njëri tjetrit në një event të zhvilluar në kryeqytet. Ndonse një event i mbushur me personazhe publik. Dea dhe Kristi janë parë mjaft të afërt me njëri tjetrin.

Krisma ka shumë, e siç thotë populli, ku ka zë s’është pa gjë!