22:12 / E Martë, 13 Dhjetor 2022 / AR

KUJDES se janë fatale! 5 gabimet që nuk duhet t’i bëjmë KURRË para seksit

Ka disa gabime që bëjmë në jetë, të cilat janë të falshme. Por kur flasim për shtratin, ato mund të jenë fatale. Ndaj këto 5 këshilla janë shumë të vlefshme, përpara se të kryeni marrëdhënie seksuale.

1.Marrja e medikamenteve të caktuara

Antihistamines (ilaçet antialergjike) thajnë membranat mukozale sidomos membranat e organit gjenital femëror.

2.Mos hani ushqime pikante

Ushqime të ndryshme mund t’i japin një aromë karakteristike organit gjenital të femrës, por që nuk mund të themi se është e këndshme. Ushqimet pikante mund të shkaktojnë gazra dhe fryrje.

3.Mos pini shumë lëngje

Një studim në Universitetin e Missouri-St. Louis ka dalë në përfundimin se 11 për qind e përdoruesve të alkoolit kishin probleme në arritjen e orgazmës: Meshkujt që pinë e kanë të vështirë të përjetojnë ereksione.

4.Mos u depiloni

Të depilohesh disa orë para seksit, është vendimi më i keq që mund të merrni. Jo vetëm që lëkura do t’ju irritohet, por folikulat e qimeve do të jenë të hapura dhe lehtësisht mund të infektohen.

5.Mos përdorni ushqime gjatë marrëdhënies seksuale

Ushqimet e përdorura gjatë seksit, të tipit si çokollata apo mjalti, mund të bëjnë një mjedis perfekt për lulëzimin e baktereve.