22:22 / E Premte, 07 Shtator 2018

Kujdesari shtëpiak filmohet nga kamerat duke vjedhur

Claire Jones, 42 vjeçare  u kap në aparat fotografik duke marr gjërat shtëpiake përpara se t’i vinte në një qese të plastikes në Woolston pranë Warrington, Cheshire.

Ajo ishte duke u kujdesur për shtratin Anita Dubique-Ashton, në kohën e vjedhjeve që po kryente kujdestari i shtëpisë, transmeton Indeksonline.

Burri i saj, Steve Ashton, kishte lënë regjistrimin e kamerës së tij të laptopëve në shtëpi pasi i njëjti vërejti se ndryshimi i lirshëm do të mungonte.

Megjithatë, Jones nuk e kishte idenë se ajo ishte filmuar në pajisjen e fshehur dhe u arrestua nga policia.

Më poshtë videon:

Mos i humb