16:00 / E Hënë, 04 Korrik 2022 / AR

Kujt po i thotë Mani ‘T’du’?

Ai ka ardhur me projektin e tij të ri.

Këngëtari Mani në kanalin Youtube ka hedhur këngën e titulluar ‘T’du’, të cilën e punoi me shumë përkushtim.

Projketi i tij u shkrua nga vet ai dhe Dj Ardo M, kurse, instrumentali u bë nga Redy, nën producimin e Mani Manardi.

‘T’du’ u finalizua edhe me klip nga XL Film, që duket mjaft veror.

Ky nuk do jetë projekti i vetëm i Manit, pasi ai do punojë  edhe në këngë tjera po kaq të bukura.