Kuriozitete

  • Të përzgjedhura nga 120 mijë foto, këtu tregohet fuqia e Natyrës
  • Nju Jork, përshtatja ndaj klimës përfitime miliardëshe
  • Nusja dhe dhëndri: S’keni nevojë të shpenzoni për t’i kënaqur të tjerët