Kuriozitete

  • Coca-Cola refuzon t’i heqë shishet e plastikës!
  • Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit
  • Si do të jetë dashuria dhe puna sot për ju