Kuriozitete

  • Menduan se po konsumonte lëndë narkotike, policia dhunon barbarisht adoleshentin
  • Përdhunoi 48 orë shqiptaren dhe rreth 100 femra, flet 23-vjeçarja që u abuzua nga monstra greke
  • Duke falur të tjerët ju largoni negativitetin dhe sëmundjet!