Kuriozitete

  • COVID-19 dhe pasojat e papritura tek 30 vjeçarët
  • 350 elefantë ngordhën në Afrikë, shkencëtarët: Mund të jetë 1 virus i ri, kalon dhe tek njerëzit
  • Gjykata Supreme në SHBA miratoi pas 17 vitesh ekzekutimin me vdekje të një personi